Sep
21
Wasmachine en droger tegelijk aan

Met klem gezegd dat in ons washok verschillende groepen wilden zodat we droger en wasmachine tegelijk aan konden doen. In ons vorige huis zorgde dat voor uitpringende stoppen Nu is het zo ingedeeld dat we alle electrische apparaten tegelijk aan kunnen hebben in het hele zonder problemen. Wasmachine en droger vervangen of niet?

Wasdroger en wasmachine op groep, gevaarlijk? Meer resultaten van forum. Ik wil namelijk mijn wasmachine én condensdroger tegelijkertijd aanzetten. Grote stroomverbruikers tegelijk aan op verschillende.

Ik wil een droger en een wasmachine op stopcontact aansluiten. Resultaat: nieuwe buis, dus toch frezen. Nu zul je misschien denken: als het werkt dan bepaal ik dat toch lekker zelf? Dat gebeurt vooral als het grootverbruikers van stroom zijn zoals een wasmachine , wasdroger , vaatwasser of elektrische kachel. The General weet niets, maar dan ook niets van stroom!

Overbelasting kan leiden tot bran doordat de elektriciteitsdraden te . Ik krijg vrijdag een nieuwe wasmachine en droger gelever nu heb ik in. Ik ben a-technisch, dus vraag jullie om advies. We hebben een wasmachine en nu ook een droger in bestelling. Op zolder zit slechts stopcontact.

Kan ik daar een contactdoos tussenzetten en daar gewoon beide apparaten op aansluiten EN tegelijk gebruiken? In de meterkast zie ik dat de zolder op . Beide apparaten afzonderlijk aansluiten geeft geen problemen, maar beide tegelijkertijd aangesloten geeft een te hoge lekstroom. Het hoort overigens niet.

Misschien dat de badkamer toch té vochtig is voor de droger. Droger activeert aardlekschakelaar, wat te doen. Hallo, Ik zit met een raar probleem. Gisteren begaf mijn wasdroger het, en vandaag mijn wasmachine. Ze zijn beiden minder dan jaar oud.

Nu begin ik toch te denken dat de oorzaak voor beide problemen dezelfde moet zijn. Ik heb namelijk de wasmachine gestart, en na een minuut ongeveer is ze . Elke onderbreking geeft dan fouten en storingen. Er draait maar één ding tegelijk en alles blijft overzichtelijk en . Hier op het platteland staan de wasmachine en droger in de berging. Maar nu kan ik ze wel allebei tegelijk gebruiken.

Eigenlijk doe ik dit nooit. Stiekem ben ik bang dat de stoppen dan doorslaan of zo. Doet u dit wel, dan bestaat de kans dat uw verzekeringsmaatschappij uw schadeclaim afwijst wanneer er sprake is van een onveilige installatie. De wasmachine en de wasdroger mogen absoluut niet samen op één groep aangesloten worden. Deze contactdoos maakt het mogelijk wasmachine en droger tegelijk te gebruiken zonder dat uw zekeringsautomaat uitschakelt.

Was je dagelijks grote hoeveelheden kleding en heb je plek voor een aparte wasmachine en droger? Wanneer je een wasmachine en droger tegelijk aanschaft, krijg je korting op de set. Ik mis de optie meerdere antwoorden mogelijk. Want bij ons staan ze regelmatig alle tegelijk aan , aangezien wij de wasmachine en de droger delen met.

ETA kombi regelaar wasmachine droger wasdroger vaatwasser. Voorkomt dat de stoppen doorslaan wanneer de wasmachine en droger tegelijk draaien. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Voor vraagsturing zijn apparaten wel interessant: de wasmachine , de droger en de vaatwasmachine. In principe kun je deze apparaten altijd proberen aan te zetten rond het middaguur, of als je ziet dat de zon goed schijnt. Met voorschakelapparaten kun je de wasmachine , droger en vaatwasmachine . Hebben waterafvoer dmv bijgeleverde slang op afvoer aangesloten. Ahh mooi daar was ik wel benieuwd naar of de pomp sterk genoeg is.

Ik moet alleen een Y stuk kopen voor de afvoer.