Oct
05
Thermostaat koelkast doorverbinden

Thermostaat doorverbinden ? Weet iemand hoe ik de thermostaat van de koelkast moet door verbinden, zodat hij continu koelt. Welke draden moet ik doorverbinden ? Hallo allemaal, Ik wil checken of de thermostaat van mijn koelkast defect is. Hoe moet ik de draden doorverbinden en welke kleuren moeten doorverbonden worden?

Mijn koelkast doet het niet meer. De zilveren draad aan de thermostaat is een gasgeleidingsbuis, deze niet lossolderen of eraf knippen Exclamation. Zl1PPY5Vw Vergelijkbaar sep.

Hoe vervang ik de thermostaat in een koelkast Lees, eveneens, ons artikel op de blog van Direct. Dan springt de koelkast aan, maar na verloop van tijd is het weer het zelfde liedje. Maar ik weet niet hoe ik dit moet doen.

Nu heb ik ook iets gelezen over de thermostaat doorverbinden. Draai de thermostaat is een paar keer van hoog naar laag als het goed is moet je die horen klikken, hoor je die niet dan zou je die even moeten doorverbinden tenminste als je technies inzicht heb , deze handeling alleen doen als de compressor niet wil lopen, loopt de compressor wel dan vrees ik dat de . Zo nee, dan kun je even de thermostaat loshalen in de koelkast. En even een van de amp stekkers van de thermostaat doorverbinden. Wel kijken welke je los maakt. Er staat meestal een schema op, haal de draad los van het schakelende contact en verbind die door met de draad die de andere zijde van . Een thermostaat is niets anders dan een schakelcontact dat kan maken (bij koelvraag) of verbreken ( temperatuur bereikt), deze verbind dus gewoon een draad door.

Als de thermostaat vragend (gemaakt) staat dan kan de compressor draaien. Door de thermostaat kort te sluiten lees doorverbinden zorg . Hallo Ernst, Nogmaals bedankt, zal een thermostaat kopen, maar zie nergens een typenummer van mijn koelkast , aan de achterzijde ook niet. Ik ben op zoek naar hulp voor onze Liebherr vriezer. Als je het mij vraaagt is i. Door vriezen ligt bijna altijd aan de thermostaat , dat hij nu niet meer koelt kaan ook aan de thermosteet liggen het beste is de draden even doorverbinden (dus de thermostaat er even tussenuit) koelt hij dan weer, gewoon een nieuwe . Zo simpel zelfs, dat het ding geen tijdschakeling heeft. AANSLUITSCHEMA KOELKAST THERMOSTAAT , schema_therm.

Desnoods even je thermostaat doorverbinden om te kijken of de compressor door draait en koelt. Als de motor niet aanslaat, dan is de thermostaat van de koelkast defect. Dit kan de thermostaat zijn die je handmatig instelt of een elektronische thermostaat , die door een draad verbonden is met een voeler (NTC).

De handmatige thermostaat zal in veel gevallen vervangen moeten worden en deze zit . Heb je altijd koelvraag want je zit met je gevraagde temperatuur ver boven ingestelde temperatuur van de koelkast. Dus geen moeilijke ingrepen. Wat betreft de verwarming, ik denk dat . Hoe werkt dan precies deze schakelaar en kan ik deze draden ook zodanig doorverbinden om te kijken ofdat hij het op volt het doet? Dan weet je snel goed of de . Bij mij was de thermostaat van de verdamperplaat defect. Deze heb ik doorverbonden zodat de koelkast nu gaat ontdooien op tijdsduur en niet meer volgens programma.

Het doorverbinden moet trouwens enkelt wanneer de thermostaat niet te vervangen is. Ik heb een miele koelkast waarvan de diepvriesplaat spontaan is stuk gegaan. Als de compressor nu aanslaat en continu blijft draaien, dan is dit een teken dat de thermostaat vervangen moet worden.

Na wat knutselwerk heb ik nu mijn eigen Fluisterstille compressor gemaakt van een koelkast compressor, drukvat van een waterpomp, wat leidingen en slangen, en een donor hobby compressor voor de rest. Hulp gevraagd bij foto van thermostaat om door te meten,rh:klusidee. Kan iemand mij even helpen met mijn pomp, – Kitehigh.

Forum – Circuits Online . Wijndrood leder aanknopen bij het plezier. Programmeerbare thermostaat.