Feb
09
Stroom valt steeds uit

Het zijn geen stoppen die eruit vliegen, maar echt de hoofdschakelaar die we weer moeten omzetten. Eerst dachten we dat het aan onze oude CV lag, die vervangen, en idd: een tijdje geen last, maar sinds een aantal . Of gevaarlijker nog, u voelt bij het . De afgelopen dagen gebeurt het me steeds dat de stroom uitvalt. In de meterkast kan ik dan de aardlekschakelaar omdraaien en dan doet alles het weer, maar irritant is het wel. Lijkt me niet goed voor die apparaten ook . Stroom viel weer uit deze ochtend bij mij. Voor zover we weten brandden er twee lampen en de magnetron stond aan.

Alles viel uit in het hele huis. Alleen omzetten van de schakelaar gedaan, niets aan de hand. De stroom in woonkamer en 2e slaapkamer valt steeds uit , in de keuken en badkamer is niets aan de hand. Op het moment dat de stroom uit gaat ben ik niets bijzonders aan het doen, het heeft geen . Zekering in meterkast blijft eruit klappen.

Meer resultaten van forum. Wat moet je doen bij een lokale stroomstoring in je huis? Aardlek (de aardlekschakelaar springt terug) Bij overbelasting van groep in huis zullen in andere kamers nog steeds lichten kunnen branden, overbelasting wordt meestal veroorzaakt door het inschakelen van meerdere apparaten . Toegevoegd na minuten: Allemaal alvast heel hartelijk bedankt voor de antwoorden en mogelijke oplossingen! En anders moet ik vanacht van nood maar opblijven ;-). Bij mij ging de stroom een paar seconden uit , vriendin van me in Nieuwe Tonge zit nog zonder.

Ik werk in Dirkslan dus eer dat alle machines weer draaien morgen. Vaak is het zo dat als er hier op het eiland (wat overigens in Zuid Holland ligt ) in dorp de stroom uitvalt, de andere dorpen er ook last van . Kan dit te maken hebben met de aanlevering van de stroom ( door OXXIO ) dat dit gelijkmatig gebeurt waardoor de aardlek reageert ? Kom je daar niet uit , schakel dan èèn voor èèn een groep af welke je niet per sé voor die tijd nodig hebt. Laat dan van de genoemde . Hallo,Ik zit met een probleem. Elke keer dat ik mijn desktopcomputer aansluit op de stroom , valt de groepsschakelaar uit. Ik weet niet of dit het juiste sub forum is, zo niet sorry.

Dit zit in me stekkerblok: PC ( 600watt Coolermaster voeding ) NAS ( 500watt Seasonic voeding ) Monitor ( Samsung 20inch ) Boxen set ( Creative ) De laastse . In een gedeelte van ons huis. Sinds een tijdje valt de stroom uit als ik me stekkerblok aanzet. Het is de rechter groene schakelaar die er steeds uitvalt. Heeft u een elektriciteitsstoring?

Controleer eerst of alle elektriciteit in huis is uitgevallen of dat een van de groepen of de aardlekschakelaar is uitgevallen. Mijn hoofdschakelaar in de elektriciteitskast valt uit wanneer ik men wasmachine, droogkast, en afwasmachine tesamen gebruik. Waarom valt in plaats van de hoofdschakelaar.

Wanneer deze schakelaar uit staat, is er verder dus nergens stroom meer. Het uitvallen van een automaat betekent dat de . Ik was aan het stofzuigen en ineens valt de stroom uit. Kan er een monteur komen om dit te repareren?

Bij stroomuitval moet u eerst zelf een aantal controles uitvoeren. Misschien hebt u kortsluiting in één van uw apparaten. U kunt dan eerst een stekkerproef uitvoeren: 1. Schakel alle groepen in de meterkast uit , . Er zijn een paar dingen om het. Je hebt de radio blijkbaar op dezelfde zekering aangesloten als de blower, als de blower aanstaat trekt deze teveel stroom zodat de radio aan het kortste eind trekt. Om de stroom weer in te schakelen kunt u het palletje terug zetten.

Valt de stroom niet uit na het indrukken van de knop, zorg er dan voor dat de aardlekschakelaar vervangen wordt. Treedt de schakelaar vanzelf in . De hoofdautomaat valt weer uit. Zowel de hoofd- automaat als de verliesstroomschakelaar zijn ingeschakeld.

Ik heb nog steeds geen stroom.