Dec
11
Hoe werkt een ladyshave

Een ladyshave is een scheerapparaat dat speciaal is bedoeld voor het scheren van de lichaamsbeharing van vrouwen. Het wordt veelal gebruikt voor het verwijderen van beharing van benen, oksels en bikinilijn. Het apparaat verschilt daarom van reguliere scheerapparaten omdat het speciaal aangepast aan dit doel: de . Hoe groot is het scheeroppervlakte van de scheerkop van de ladyshave ? Als dit groter is kun je gemakkelijker en sneller scheren. We hadden ze van philips gezien voor €30. En als je ziet dat ik best vaak van die creme haal.

Werkt een ladyshave goe wat zijn jullie ervaringen, en wat zijn goede ladyshaves ? Want mijn moeder vind scheren met scheermesje niet zo een succes, ze zegt dat een ladyshave een . Hoe het werkt : Ladyshaves zijn elektrische scheerapparaten die zijn aangepast voor gebruik op het hele lichaam. De messen zijn veel duurzamer dan een standaard scheermes. Philips ladyshaves werken zonder kabel en kunnen worden gebruikt onder de douche. De Philips SatinShave Prestige BRL1bevat zelfs een . Een ladyshave werkt met een scheerblad waarmee je ongewenste haren af kunt scheren om zo tot een glad en zijdezacht resultaat te komen. Ik gebruik een ladyshave omdat ik een hekel heb aan scheren.

Zo gaat het snel en gebruik een mesje wanneer het helemaal glad moet. Wat is een goede ladyshave ? Meer resultaten van forum. Hoe ontharen jullie je benen? Er blijven vaak haartjes achter.

In het begin werkte dit erg goe maar nu valt het resultaat tegen. Weet iemand waaraan dit kan liggen? Ik wil ook wel eens een andere manier van ontharen proberen, maar ik wil niet scheren. Het nadeel van batterijen is dat die vervangen moeten worden. Dit in tegenstelling tot ladyshaves die op stroom werken.

Je laadt deze ladyshave op in een docking station en je kunt zo lang scheren als de fabrikant aangeeft voor jouw type. Kies je een ladyshave die werkt met een snoer, dan zul je deze in de buurt van een . Laatst zag ik hem nog, maar was die stukken goedkoper. De nadelen zijn alleen dat je het regelmatig moet opladen, het scheren duurt langer.

Omdat het een scheerapparaat is pakt hij niet meteen alle haartjes mee. Ik scheer trouwens droog met dit apparaat, ik heb gemerkt dat dat het beste bij mij werkt. Heeft iemand hier ervaring mee? En hoe werkt het nou precies, trekt het het haarzakje mee of scheert het het haartje af?

Op mijn apparaat zit daarvoor een speciale scrub-kop (ik noem het de vlakschuurmachine). Ook is het gevoel niet heel erg prettig, maar op zich wel uit te houden. Hoe pijnlijk het voor jou is hangt ook af van de hoeveelheid haartjes die je hebt en hoe vast ze zitten. Kan ik het scheerapparaat helemaal onder water dompelen om het schoon te maken? Ik heb ooit ook een ladyshave geha . Moet ik de accu in het scheerapparaat vervangen?

Kan ik dit scheerapparaat onder de douche of in bad gebruiken? Hoe lang werkt het apparaat wanneer het volledig is opgeladen? Hoe vaak moet ik mijn scheerapparaat schoonmaken . De ladyshave is een speciaal scheerapparaat gemaakt voor benen, oksels en bikinilijn. Het langwerpige scheerhoofd is hier speciaal op gebouwd. Dit maakt de ladyshave toch écht iets anders maakt dan een scheerapparaat voor mannen.

De scheerbladen van een . Onthaar je benen, bikinilijn of oksels met een ladyshave ! Bekijk ale ladyshaves online en shop. Gratis bezorging vanaf 20. Ook vrouwen hebben wel eens last van haargroei op ongewenste plaatsen.

Die haren zijn op verschillende manieren te verwijderen, zoals waxen of scheren met mesjes. De vrouwenhuid is immers gevoeliger dan de .