Oct
13
Coax aansluiting meterkast

Inhoud van het installatiepakket pag. HET MODEM – HET AANSLUITEN. Bepaal uw beginsituatie pag. Aansluiten woonkamer: plaatsen splitter pag. Voordat we aan de slag gaan met kabels en aansluitingen is het verstandig om te checken of er geen storing bekend is.

Als er een wandcontactdoos in je meterkast zit, is dit altijd de hoofdaansluiting.

Gebruik hiervoor bij voorkeur een nieuwe coaxkabel van Ziggo Geschikt of Kabel Keur. Echter, dit mannetje is net te groot om in het vrouwtje van mijn gewone coaxkabel te passen. Weet iemand of er tussenstukjes te vinden zijn om deze . Ziggo – modem van meterkast naar woonkamer mbv.

Meer resultaten van gathering. CAI staat voor Centrale A ntenne Inrichting. Dit is de CAI hoofdaansluiting of het abonnee overname Punt.

Vanuit hier liggen bij veel woningen coax kabels naar coax wandcontact dozen in uw woning. Sommige woningen hebben standaard meer COAX -wandcontact dozen .

Ik denk Nou ik duik even onder de vloer mijn groene coax kabel te vinden. Nergens te vinden, tevens ook NIET in de meterkast. Een tv aansluiting maken kun je makkelijk zelf. Leer er alles over in de klusinstructie van KARWEI.

Coax stekker, coax kabel. Ik weet dat het helaas geld gaat kosten, maar wil er niet zelf eraan gaan rommelen i. In je meterkast zit een lasdop of een ISRA-punt. Ik wil de coax kabel naar de meterkast hebben. In deze video laten we stap voor stap zien hoe u de hoofdaansluiting gereed maakt voor de diensten.

In eerste instantie wil ik dit zonder versterker proberen, aangezien ik geen. Heb je heel toevallig in de meterkast een buis die richting de woonkamer loopt of een los draadje daar ergens . Ik heb vorige week mijn internet aansluiting pakket van jullie binnen gekregen, en toen ik de modem wou aansluiten kwam ik erachter dat er in mi. Reden: dan zou de modem in de kamer staan en al mijn rjkabels hangen in de gang in de meterkast. In de meterkast is wel een ISRA punt aanwezig voor zover ik dag begrijp, zie foto.

Hier komt van UPC een coax kabel binnen uit de vloer, en verdeeld zich naar coaxen: dat kan . Ziggo helpt u met het oplossen van problemen met het signaal van uw televisie. Bij de ziggo modem zaten gewoon de coax kabels en aansluiting. In mijn meterkast zit dus geen aansluiting.

Het huis is 1jaar oud en de enige aansluiting is dus de coax in de woonkamer. Mijn vraag is nu, als ik in mijn appartement de Moka uitgang aansluit op de Experia . Mijn hoofdaansluiting komt midden in mijn woonkamer uit. Dit is erg onhandig omdat ik mijn router en NAS liefst in mijn meterkast heb.

Op dit plek wil ik wel ik wel een TV . Zo controleer je de hoofdaansluiting. Stap 3: kabels en aansluitingen. Een coaxkabel gaat nooit uit zichzelf kapot.

Alle aansluitingen op de splitter zijn in gebruik of niet gebruikte aansluitingen zijn.